Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eli kelepçeli görmek

Rüyada eli kelepçeli görmek

Rüyada eli kelepçeli görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine alamet eder.

Rüyada eli kelepçeli gördüyseniz:

  • Bazı başvurular ya da girişimler maddi gelirlerinizi arttırmanıza veya pozisyonunuzu güçlendirmenize yardımcı olabilir.

Rüyada elinin kelepçelendiğini görmek kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada eli kelepçeli adam görmek meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elleri kelepçeli görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına alamet eder.

Rüyada elleri kelepçeli birini görmek amaçlarına ulaşmaya, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine yorulur.

Rüyada kendi elini kelepçeli görmek başkasının hakkına göz dikileceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, çeşitleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde kelepçe görmek rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına delalet eder.

Rüyada eli kelepçeli görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada elleri kelepçelenmek güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments