Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elleri kelepçelenmek

Rüyada elleri kelepçelenmek

Rüyada elleri kelepçelenmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, aradığı kişiyi bulacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada elleri kelepçelenmek gördüyseniz:

  • Biraz dikkatli olursanız olayların gidişatını kendi lehinize çevirebilirsiniz.

Rüyada elini kelepçeli görmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada elleri kelepçeli birini görmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada elinin kelepçelendiğini görmek tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada eli kelepçeli adam görmek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada ellerini kelepçeli görmek ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde kelepçe görmek insanlarla tartışacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada eli kelepçeli birini görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada elleri kelepçelenmek aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments