Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektrikli battaniye görmek

Rüyada elektrikli battaniye görmek

Rüyada elektrikli battaniye görmek bir işi rakiplerine kaptıracağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, başarısız olacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada elektrikli battaniye gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden hoşnut değilsiniz.

Rüyada elektrikli battaniye görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine delalettir.

Rüyada battaniye görmek inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz battaniye görmek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine yorulur.

Rüyada battaniye sarılmak bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine alamet eder.

Rüyada renkli battaniye görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada yorgan battaniye görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz battaniye görmek bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi bebek battaniyesi görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments