Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz battaniye görmek

Rüyada beyaz battaniye görmek

Rüyada beyaz battaniye görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, daha zengin hale geleceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz battaniye gördüyseniz:

  • Yani özetle devamlı uyarıcı ilişkiler aramayın biliyorsunuz ki, karmaşık olmayan arkadaşlıklarda daha başarılısınız.

Rüyada beyaz battaniye görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, sonradan da çok üzüleceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine delalettir.

Rüyada beyaz bebek battaniyesi görmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine battaniye örtmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzerinde battaniye görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Rüyada battaniye yorgan görmek kolaylık sağlayacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına alamet eder.

Rüyada bordo battaniye görmek çalışılan firmanın atağa geçeceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına delalettir.

Rüyada ölüye battaniye vermek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada bebek battaniyesi örmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments