Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz battaniye görmek

Rüyada temiz battaniye görmek

Rüyada temiz battaniye görmek zayıflayacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada temiz battaniye gördüyseniz:

  • İlişkilerde özel alan ihtiyacı artabilir veya gizli ilişkiler ya da iş birlikleri söz konusu olabilir.

Rüyada temiz battaniye görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine işarettir.

Rüyada battaniye vermek işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada örgü battaniye görmek içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada battaniyede bebek görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada bebek battaniyesi örmek engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada eski battaniye görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada kahverengi battaniye görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, kişinin başarılarının artacağına inanılır.

Rüyada pembe bebek battaniye görmek malını ve parasını kaybedeceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments