Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada battaniye görmek

Rüyada battaniye görmek

Rüyada battaniye görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, dertlerine çare bulacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada battaniye gördüyseniz:

  • Ortaklık gerektiren maddi bir girişiminizle veya duygusal bir konuyla ilgili şanslar başlıklarında haklıydınız.

Rüyada battaniyeye sarılı bebek görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada pembe battaniye görmek zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına işarettir.

Rüyada yatak yorgan battaniye görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada battaniye hediye etmek zorlukların ve çilelerin azalacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada battaniyede bebek görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada birinin üzerine battaniye örtmek işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yorgan battaniye görmek yüzün güleceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine yorulur.

Rüyada temiz battaniye görmek giderlerin artış göstereceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, atılan adımların zarar getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments