Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi bebek battaniyesi görmek

Rüyada mavi bebek battaniyesi görmek

Rüyada mavi bebek battaniyesi görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşamına renk geleceğine, para sıkıntısı çekeceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, evliyseniz eşle iyi geçime işaret eder.

Rüyada mavi bebek battaniyesi gördüyseniz:

  • Yaratıcı veya romantik planlar yapılabilir.

Rüyada mavi bebek battaniyesi görmek keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine inanılır.

Rüyada mavi battaniyeye sarılı bebek görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi battaniye görmek kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada sarı bebek battaniyesi görmek yeni bir ilişkiye başlayacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada bebek battaniyesi örmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, yeni işlere atılacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebek battaniyesi görmek adım atarken çok zorlanacağına, büyük işlere imza atacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada bebek battaniyesi yıkamak hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada battaniyeye sarılı bebek görmek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments