Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan battaniye görmek

Rüyada yorgan battaniye görmek

Rüyada yorgan battaniye görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine inanılır.

Rüyada yorgan battaniye gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sormalısınız.

Rüyada yatak yorgan battaniye görmek dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada battaniye yorgan görmek başka alanlara yöneleceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada yorgan battaniye görmek işlerin eski haline döneceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada yorgan ve battaniye görmek işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah battaniye görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz battaniye görmek işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzerine battaniye örtmek saygınlığına da saygınlık katacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına delalettir.

Rüyada battaniye satın aldığını görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments