Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada battaniye sarılmak

Rüyada battaniye sarılmak

Rüyada battaniye sarılmak eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, gönül kapılarını açacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada battaniye sarılmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların tekrar ele alınması gerekiyor olabilir.

Rüyada battaniyeye sarılmak kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, helal ekmek yeneceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı bebek battaniyesi görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına alamet eder.

Rüyada battaniye sarılmak sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına yorulur.

Rüyada mavi battaniyeye sarılı bebek görmek başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine yorulur.

Rüyada sarı battaniye görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına delalettir.

Rüyada battaniyeye sarılı bebek görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bir bebek sahibi olacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada siyah battaniye görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada yeni battaniye görmek gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, ona göre davranacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments