Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli battaniye görmek

Rüyada renkli battaniye görmek

Rüyada renkli battaniye görmek onlara değer vereceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, can sıkıcı haberler almaya, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli battaniye gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı elde etmek için az çok hesaplanabilir riskler alabilirsiniz.

Rüyada renkli battaniye görmek işlerin çığırından çıkacağına, haksızlık yapmayacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına inanılır.

Rüyada battaniye yıkamak onları gücendireceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada pembe bebek battaniye görmek iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada battaniyeler görmek saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, akıl vereceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada erkek bebek battaniyesi görmek güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada üzerine battaniye örtmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada battaniye vermek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada birine battaniye örtmek sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, iç huzurunun yerinde olacağına, üzüntünden sağlığından olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments