Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının elinde silah görmek

Rüyada arkadaşının elinde silah görmek

Rüyada arkadaşının elinde silah görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, mevkie edineceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının elinde silah gördüyseniz:

  • Yani her istediğinizi yaptırabilecek durumdasınız.

Rüyada arkadaşının elinde silah görmek rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahı eline almak endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada elinde silah olduğunu görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine delalettir.

Rüyada silahı başkasının elinde görmek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, hem de sevdiklerinin olacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinin elinde silah görmek sevdiklerinden ayrı kalınacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eli silahlı adam görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada babasının elinde silah görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine tabir olunur.

Rüyada silah elinde görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments