Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun elinde silah görmek

Rüyada çocuğun elinde silah görmek

Rüyada çocuğun elinde silah görmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, kısmetinin hep açık olacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğun elinde silah gördüyseniz:

  • Dostlarınıza gereğinden çok ikramda bulunabilir, bir yerde oturuldugu zaman hesabı üstlenebilirsiniz.

Rüyada çocuğun elinde silah görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun silahla vurulduğunu görmek güzel haberler alacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada elinde silah olduğunu görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalet eder.

Rüyada silahı eline almak giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, şansının artacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada eli silahlı birini görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde silah olmak hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına delalettir.

Rüyada başkasının elinde silah görmek sorununu kolayca çözeceğine, bekârlığına da veda edeceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine delalet eder.

Rüyada elinde silahlı asker görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments