Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağa krem sürmek

Rüyada bacağa krem sürmek

Rüyada bacağa krem sürmek herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, alım gücünde yükselme olacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacağa krem sürmek gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili konulardaysa bazı pürüzler olabilir.

Rüyada bacağına krem sürmek onlarla arasının açılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, onu doyasıya yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bacağa krem sürmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, onların güvenini sarsacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçına krem sürmek maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtına krem sürmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine yorulur.

Rüyada el kremi sürmek sevinçten gözyaşı dökeceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına rivayet eder.

Rüyada ölüye krem sürmek tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada başkasına krem sürmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine delalet eder.

Rüyada yüzüne krem sürmek zenginliğe kavuşulacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments