Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerimi kınalı görmek

Rüyada ellerimi kınalı görmek

Rüyada ellerimi kınalı görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, rızkında ve malından olacağına, rahatının yerinde olacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ellerimi kınalı gördüyseniz:

  • Size zarar veren veya imajınız ya da tarzınızla ilgili konularda yanıltan kişilere ödün vermemeli, kendiniz için en iyisi ne ise, o yönde ilerlemelisiniz.

Rüyada erkek elinde kına görmek başarı ve zafer kazanacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sağ ele kına yakmak dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, heveslerinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada ele kına yakmak sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, hem yaşama olan inancına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada elin kınalı olduğunu görmek küs olduğu kişilerle barışacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sağ elini kınalı görmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ellerine kına yakılmış görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına, çok kötü günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinde kına yakılmış görmek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, maddi açıdan rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada saçına ve eline kına yakmak borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments