Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki eline kına yakmak

Rüyada iki eline kına yakmak

Rüyada iki eline kına yakmak yeni bir alışkanlık edinileceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki eline kına yakmak gördüyseniz:

  • Dikkatinizi başka konulara yöneltmeye çalışmalısınız.

Rüyada kızının eline kına yakmak üzerindeki kötü imajı sileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elini kına yakmak kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına alamet etmektedir.

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak düşmanlıkların biteceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun eline kına yakmak itibarını geri kazanacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak zorluklarını aşmayı bileceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün eline kına yakmak huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada ellerine kına yakmak ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine inanılır.

Rüyada sol eline kına yakmak zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, ünleneceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments