Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kına eline sürmek

Rüyada kına eline sürmek

Rüyada kına eline sürmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına, ekmeğine leke süreceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kına eline sürmek gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, evinizi, diğer mal varlıklarınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda baskılar artıyor.

Rüyada birinin eline kına sürmek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine alamet eder.

Rüyada kına eline sürmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, harcama gücünün artacağına rivayet eder.

Rüyada yüze kına sürmek içine büyük bir huzurun dolacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada saçını kına sürmek kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarına kına sürmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına tabir olunur.

Rüyada ayağa kına sürmek rahat bir hayata kavuşacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnağa kına sürmek gönlündeki gibi sevileceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına delalet eder.

Rüyada yüzüne kına sürmek sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments