Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin ellerini kınalı görmek

Rüyada erkeğin ellerini kınalı görmek

Rüyada erkeğin ellerini kınalı görmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, gönül kapılarının açılacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin ellerini kınalı gördüyseniz:

  • Telafi edilebilen durumlar sizi mutlu edebilir.

Rüyada erkek eline kına yakmak arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada eli kınalı erkek görmek insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, sıkıntıya düşüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin elinde kına görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, görmediği yerlere gideceğine rivayet eder.

Rüyada erkeğin ellerini kınalı görmek beklentilerine ulaşacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek elinde kına görmek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada erkeğin eline kına yakmak çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, malının ve parasının da büyüyeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin elinde kına görmek yapılan planların alt üst olacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada kına yakılmış el görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments