Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el ve ayakta kına görmek

Rüyada el ve ayakta kına görmek

Rüyada el ve ayakta kına görmek ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, nasibin bollaşacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el ve ayakta kına gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda sorumluluk almanız yaşadığınız yerle ilgili söyleyecek sözünüz olmasını sağlayabilir.

Rüyada el ve ayakta kına görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada ayakta kına görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına delalet eder.

Rüyada bebeğin elinde kına görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada birini elleri kınalı görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağ eline kına yakmak uzun bir seyahate çıkılacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine delalet eder.

Rüyada sol eline kına yakmak yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, fakirlikten kurtulmaya, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalettir.

Rüyada eli kınalı görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ele ayağa kına yakmak sevdiği insana kavuşacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments