Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerde kına görmek

Rüyada ellerde kına görmek

Rüyada ellerde kına görmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ellerde kına gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda farklı yaklaşımlar içerisine girebilir, yeni bakış açıları geliştirebilir, yepyeni başlangıçlar yapma isteği duyabilirsiniz.

Rüyada sağ ele kına yakmak hayatın temposunun yükseleceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki eline kına yakmak isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada el ve ayakta kına görmek büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, servet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eline kına yakılmış görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada eli kınalı olmak eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, fakirlerin güleceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol eline kına yakmak kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi eline kına yakıldığını görmek endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, aradaki buzların eritileceğine inanılır.

Rüyada gelinin eline kına yakmak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments