Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eline kına yaktığını görmek

Rüyada eline kına yaktığını görmek

Rüyada eline kına yaktığını görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eline kına yaktığını gördüyseniz:

  • Bence yardımcı olmalısınız.

Rüyada kendi eline kına yaktığını görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eli kınalı olmak yapılan her işte hayır duası alınacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, mal sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin ellerini kınalı görmek birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin elinde kına görmek girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine delalet eder.

Rüyada bebeğin elinde kına görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada ellerini kınalı görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, başarıları ile tanınacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine işarettir.

Rüyada kına eline görmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ellerinde kına görmek özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments