Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eline kıymık batmak

Rüyada eline kıymık batmak

Rüyada eline kıymık batmak üstün başarılar alacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, zorluklarının kalmayacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eline kıymık batmak gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz bir şeyi bir bayan, sizden önce davranarak veya sizi engelleyerek bozabilir.

Rüyada eline kıymık batmak sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, ticaret ehli olacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına işarettir.

Rüyada kıymık çıkarmak artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmağından kıymık çıkarmak zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına delalettir.

Rüyada ayaktan kıymık çıkarmak daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elden kıymık çıkarmak maddi kayıpların olacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada parmaktan kıymık çıkarmak tüm parasını kaybedeceğine, güvensizliğini yeneceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine delalet eder.

Rüyada ele diken batmak şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, sorunların gittikçe artacağına işaret eder.

Rüyada eli boka batmak yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments