Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ele batan çiviyi çıkarmak

Rüyada ele batan çiviyi çıkarmak

Rüyada ele batan çiviyi çıkarmak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, şeref ve haysiyetin artacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada ele batan çiviyi çıkarmak gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan kişilere karşı kendinizi savunmak isteyebilirsiniz.

Rüyada ele batan çiviyi çıkarmak böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına, gergin olacağına inanılır.

Rüyada paslı çiviler görmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, her istediğini alabileceğine tabir olunur.

Rüyada beton çivisi görmek hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına tabir olunur.

Rüyada çiviyi sökmek alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada çivili sopa görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına tabir olunur.

Rüyada çiviye basmak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına delalettir.

Rüyada çivili tahta görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada ele batan dikeni çıkarmak maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments