Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paslı çiviler görmek

Rüyada paslı çiviler görmek

Rüyada paslı çiviler görmek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, sevinç ve sürura yorulur.

Rüyada paslı çiviler gördüyseniz:

  • Sizin fikirlerinizi beğenmeyen ya da eleştiren kişilere ise sabırla yaklaşmalısınız.

Rüyada paslı çiviler görmek prestij kazanacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çivili sopa görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine tabir olunur.

Rüyada beton çivisi görmek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada ele batan çiviyi çıkarmak itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çivili tahta görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine alamet eder.

Rüyada çiviyi sökmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine delalettir.

Rüyada çiviye basmak istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada paslı kilit görmek günahtan temizlenmeye, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments