Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çivili tahta görmek

Rüyada çivili tahta görmek

Rüyada çivili tahta görmek eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çivili tahta gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar ilişkilerinizi etkileyebilir.

Rüyada çivili tahta görmek problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, zorlukların giderileceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine inanılır.

Rüyada paslı çiviler görmek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına yorulur.

Rüyada çiviyi sökmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada çiviye basmak çok rahat edeceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına işarettir.

Rüyada çivili sopa görmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine alamet eder.

Rüyada beton çivisi görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ele batan çiviyi çıkarmak başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cilalı tahta görmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments