Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ele batan dikeni çıkarmak

Rüyada ele batan dikeni çıkarmak

Rüyada ele batan dikeni çıkarmak kötü günlerinden kurtulacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, dertlerinin dermanını bulacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına delalettir.

Rüyada ele batan dikeni çıkarmak gördüyseniz:

  • Belli konulardaki pozisyonunuzda değişim meydana gelmeye başladığına tanıklık edebilirsiniz.

Rüyada ele batan dikeni çıkarmak gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağına batan dikeni çıkarmak şansının açık olacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada batan dikeni çıkarmak ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine delalettir.

Rüyada eline diken battığını görmek düşmanını alt edeceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına tabir olunur.

Rüyada elindeki dikeni çıkarmak çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine tabir olunur.

Rüyada eline diken çıkarmak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, saygınlığına leke sürüleceğine yorulur.

Rüyada ele batan çiviyi çıkarmak çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, umutlarının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada diken batmasını görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
İbrahim

Rüyamda kovaya kum doldururken avcuma diken battı rüyada gece olduğu için ben ışık yaktım kızın biri o dikeni elimden cikardi