Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiviyi sökmek

Rüyada çiviyi sökmek

Rüyada çiviyi sökmek mutluluk ve saadete, para sıkıntısının olmayacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına, büyük atılımların yapılacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine delalet eder.

Rüyada çiviyi sökmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara bakış açınızı değiştirmeniz veya farklı şekillerde değişikliğe gitmeniz başarmanın anahtarı olabilir.

Rüyada çiviyi sökmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına işaret eder.

Rüyada çivili sopa görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada paslı çiviler görmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, sıkıntılarının geçeceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada çiviye basmak hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada çivili tahta görmek hanesine bolluk geleceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına alamet etmektedir.

Rüyada beton çivisi görmek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına işaret eder.

Rüyada ele batan çiviyi çıkarmak çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine işarettir.

Rüyada kaldırım taşı sökmek sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, sıkıntılarının biteceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments