Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiviye basmak

Rüyada çiviye basmak

Rüyada çiviye basmak sevilip sayılacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiviye basmak gördüyseniz:

  • Söz verdiyseniz fikir değiştirmeniz doğru olmayabilir.

Rüyada çiviye basmak bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada çiviyi sökmek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, duygularının karşılık göreceğine tabir olunur.

Rüyada beton çivisi görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine delalet eder.

Rüyada çivili tahta görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına işaret eder.

Rüyada çivili sopa görmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına inanılır.

Rüyada paslı çiviler görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya alamet etmektedir.

Rüyada ele batan çiviyi çıkarmak pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, sorunların gittikçe artacağına alamet eder.

Rüyada kapı zile basmak uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, eğlenceli günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments