Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beton çivisi görmek

Rüyada beton çivisi görmek

Rüyada beton çivisi görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, önemli bir makama terfi alacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada beton çivisi gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, özel yaşamınızı veya gayrimenkul konularını ilgilendiren başlıklarda haklarınızı aramanız, çıkarlarınızı savunmanız gerekiyor.

Rüyada beton çivisi görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine işarettir.

Rüyada çiviyi sökmek memur ise terfi edeceğine, zorlukların giderileceğine, şöhret ve hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiviye basmak barış ve sevgi içinde olacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine delalet eder.

Rüyada ele batan çiviyi çıkarmak anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, konfor içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada çivili sopa görmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, işlerinin kolaylaşacağına delalet eder.

Rüyada paslı çiviler görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, malının artmasına, bereketlenmesine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine işarettir.

Rüyada çivili tahta görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, mutlu olacağına ve güleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına delalettir.

Rüyada beton çatı görmek kalkınacağına, ilerleyeceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments