Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çivili sopa görmek

Rüyada çivili sopa görmek

Rüyada çivili sopa görmek uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, yüklü siparişler alacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına delalettir.

Rüyada çivili sopa gördüyseniz:

  • İlginç sıra dışı kişiler sizi etkileyebilirler.

Rüyada çivili sopa görmek çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada paslı çiviler görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına alamet etmektedir.

Rüyada çivili tahta görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, kasasının daha çok para dolacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada beton çivisi görmek harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine alamet eder.

Rüyada çiviye basmak dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ele batan çiviyi çıkarmak variyetini çoğaltacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına delalet eder.

Rüyada çiviyi sökmek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada siyah sopa görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments