Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklarına kına yakmak

Rüyada ayaklarına kına yakmak

Rüyada ayaklarına kına yakmak onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, ekmek bulamayacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, küslükleri bitireceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayaklarına kına yakmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı şeyleri hatırlatmanız ya da bazı gerçekleri anlatmanız gerekebilir.

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zahmete düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayaklarına kına yakmak yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada ayağa kına yakmak kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada ayaklara kına yakmak iş konusunda değişiklikler yapılacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının ayağına kına yakmak işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellere ve ayaklara kına yakmak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına rivayet eder.

Rüyada ele ayağa kına yakmak başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada el ve ayaklara kına yakmak uğradığı zararların telafi edileceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments