Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elde yüzde yara görmek

Rüyada elde yüzde yara görmek

Rüyada elde yüzde yara görmek stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, işinin gücünün de rast gideceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine işarettir.

Rüyada elde yüzde yara gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, iş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda bazı gerçekler açığa çıkabilir.

Rüyada elde yüzde yara görmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, tövbelerin kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağ elde yara görmek kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, karalar bağlayacağına tabir olunur.

Rüyada sol elde yara görmek her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada elde yara çıktığını görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine işaret eder.

Rüyada yüzde yara çıkmak kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, elinize para geçeceğine, maddi konuda zayıflayacağına inanılır.

Rüyada yüzde yaralar görmek yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına alamet eder.

Rüyada yüzde yara görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, işe gösterilen ilginin artacağına rivayet eder.

Rüyada yüzde yara çıktığını görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments