Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde yara çıkmak

Rüyada yüzde yara çıkmak

Rüyada yüzde yara çıkmak bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, bereketin ve verimin çoğalacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine alamet eder.

Rüyada yüzde yara çıkmak gördüyseniz:

  • Akılcı yaklaşımları belli konularda ilerlemenizde veya bazı problemlerin çözümünde size yardımcı olabilir.

Rüyada yüzde yara çıkmak kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına delalettir.

Rüyada yüzde yara görmek güzel ve mutlu günler yaşayacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, bekârlığına da veda edeceğine alamet eder.

Rüyada yüzde yara izi görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada elde yüzde yara görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine işarettir.

Rüyada yüzde tırnak yarası görmek yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, başarılarının ve kazancının artacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzde yara çıktığını görmek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına tabir olunur.

Rüyada yüzde bıçak yarası görmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına işaret eder.

Rüyada yüzde yaralar görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments