Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde yara görmek

Rüyada yüzde yara görmek

Rüyada yüzde yara görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzde yara gördüyseniz:

  • Hayalci veya anlamsız davranışlar olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada elde yüzde yara görmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına yorulur.

Rüyada yüzde yara çıktığını görmek dertlerinden arınacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzde yara izi görmek karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada yüzde bıçak yarası görmek çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yüzde yara çıkmak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzde tırnak yarası görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine delalettir.

Rüyada yüzde yara görmek sinirlerinin yıpranacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine alamet eder.

Rüyada yüzde yaralar görmek o şekilde bir çözüm bulacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments