Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elde yara çıktığını görmek

Rüyada elde yara çıktığını görmek

Rüyada elde yara çıktığını görmek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, kirli işlere bulaşacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine işaret eder.

Rüyada elde yara çıktığını gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun ya da ikna etme yerine, kendinizin ikna olup olmadığınızı dikkate almalısınız.

Rüyada elde yara çıktığını görmek onlar sayesinde moral bulacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ elde yara görmek gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada elde yüzde yara görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol elde yara görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada elde siğil çıktığını görmek hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada bacağında yara çıktığını görmek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına inanılır.

Rüyada elinde yara çıktığını görmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafasında yara çıktığını görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments