Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol elde yara görmek

Rüyada sol elde yara görmek

Rüyada sol elde yara görmek şifa göreceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına işaret eder.

Rüyada sol elde yara gördüyseniz:

  • Bir iş ya da iş birliği teklifi veya işinizle ilgili bir teklif söz konusu olabilir.

Rüyada sol elde yara görmek ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol elde alyans görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına delalettir.

Rüyada sol elde kına görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına rivayet eder.

Rüyada sol elde yüzük görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına yorulur.

Rüyada sol elde kan görmek kazancın artmasına, dertlerinin artacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada sol elde altın yüzük görmek hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, konferans ve seminerlere katılacağına, şeytana uyacağına tabir olunur.

Rüyada sağ elde yara görmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına delalet eder.

Rüyada elde yüzde yara görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments