Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ elde yara görmek

Rüyada sağ elde yara görmek

Rüyada sağ elde yara görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sağ elde yara gördüyseniz:

  • Hayatınızı değiştirebilecek akımlar veya rüzgarlar devreye girmeye başlıyor.

Rüyada sağ elde yara görmek kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada sağ elde altın yüzük görmek onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, bazı girişimlerde bulunacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine işaret eder.

Rüyada sağ elde alyans görmek vefasızlık ve haksızlık göreceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına delalettir.

Rüyada sağ elde yüzük görmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, büyük sorunların yaşanacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına işaret eder.

Rüyada sağ elde kına görmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine tabir olunur.

Rüyada elde yüzde yara görmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına rivayet eder.

Rüyada sol elde yara görmek ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına delalettir.

Rüyada elde yara çıktığını görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments