Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde yaralar görmek

Rüyada yüzde yaralar görmek

Rüyada yüzde yaralar görmek birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, kazanç ve kar getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzde yaralar gördüyseniz:

  • Maddi alanlarda da daha pratik hareket etmeniz gerekebilir.

Rüyada yüzde yaralar görmek varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada yüzde yara çıktığını görmek sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, kesesinin dolacağına işaret eder.

Rüyada yüzde bıçak yarası görmek hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına yorulur.

Rüyada yüzde yara görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzde yara izi görmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına işarettir.

Rüyada elde yüzde yara görmek art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzde yara çıkmak gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzde tırnak yarası görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments