Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağında yara çıktığını görmek

Rüyada bacağında yara çıktığını görmek

Rüyada bacağında yara çıktığını görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine işarettir.

Rüyada bacağında yara çıktığını gördüyseniz:

  • Eski çıkarımlar veya varsayımlar geride kalabilir.

Rüyada bacağında yara çıktığını görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacakta yara izi görmek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacaklarında yara görmek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada bacağında yara görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada bacağının yara olduğunu görmek tüm özlemini gidereceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağı yaralanmak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sağ bacağından yaralandığını görmek rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, mutluluğunun katlanacağına işaret eder.

Rüyada bacağında yara olduğunu görmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments