Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elde siğil çıktığını görmek

Rüyada elde siğil çıktığını görmek

Rüyada elde siğil çıktığını görmek rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, ailesini utandırmayacağına rivayet eder.

Rüyada elde siğil çıktığını gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda güç gösterilerinden kaçınmakta fayda var.

Rüyada elde siğil çıktığını görmek ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elde siğil görmek başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına delalet eder.

Rüyada elinde siğil çıktığını görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde siğil görmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine işarettir.

Rüyada ellerde siğil görmek içinin rahat edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine inanılır.

Rüyada ellerinde siğil görmek mutlu olacağınıza, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda siğil görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücutta siğil görmek üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments