Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasında yara çıktığını görmek

Rüyada kafasında yara çıktığını görmek

Rüyada kafasında yara çıktığını görmek düşlediği evliliğin gecikeceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, anne ve baba duası alınacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada kafasında yara çıktığını gördüyseniz:

  • Bekar bir insansanız hiçbir duygusal olaya başlamamalısınız.

Rüyada kafasında yara çıktığını görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada kafasında yara olduğunu görmek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, kötü kişilere yakın olacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafasından yaralanmak sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, günaha gireceğine, sonra kendi işini kuracağına işaret eder.

Rüyada kafanın içinde yara görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada kafasında yaralar görmek başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, şansının hep açık olacağına rivayet eder.

Rüyada kafada yara kabuğu görmek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine işaret eder.

Rüyada kafada yara görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafamda yara görmek eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments