Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir elde on parmak

Rüyada bir elde on parmak

Rüyada bir elde on parmak yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, borçların kapanacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir elde on parmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı şansınızı sorgulayabilir veya belli girişimlerde bulunmanın doğru olup olmayacağına kafa yorabilirsiniz.

Rüyada bir elde on parmak attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, yaptığı işte sivrileceğine rivayet eder.

Rüyada elde fazla parmak görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine delalettir.

Rüyada elde silah görmek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elde yumurta görmek karlı ortaklıklara gireceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine inanılır.

Rüyada iki elde kına görmek iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada elde mantar görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Rüyada sağ elde altın yüzük görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına inanılır.

Rüyada elde morluk görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments