Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbiseyi makasla kesmek

Rüyada elbiseyi makasla kesmek

Rüyada elbiseyi makasla kesmek keyfin kaçacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, rahat erileceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına yorulmaktadır.

Rüyada elbiseyi makasla kesmek gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da programlarınızın istendiği gibi gitmeme veya türlü nedenlerle bozulma ihtimali söz konusu olabilir.

Rüyada makasla elbise kesmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada elbiseyi makasla kesmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaşları makasla kesmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, barış için adım atacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada makasla elini kesmek sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, planların tutmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eteği makasla kesmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada makasla saçını kesmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını makasla kesmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, yeni bir adım atılacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına rivayet eder.

Rüyada makasla tırnak kesmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments