Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makasla saçını kesmek

Rüyada makasla saçını kesmek

Rüyada makasla saçını kesmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, tüm kederinin uçup gideceğine, beklenmedik kapıların açılmasına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına yorulur.

Rüyada makasla saçını kesmek gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız yaklaşımlar duygusal değil sadece kadınsanız duygusal, erkekseniz çıkar amaçlıdır.

Rüyada saçlarını makasla kesmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada saçını makasla kesmek doğru bir karar verileceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada kendi saçlarını makasla kesmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına yorulur.

Rüyada kendi saçını makasla kesmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçı makasla kesmek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada makasla kendi saçını kesmek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada makasla saçını kesmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine tabir olunur.

Rüyada makasla tırnak kesmek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, zor ve stresli günler geçireceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments