Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makasla elini kesmek

Rüyada makasla elini kesmek

Rüyada makasla elini kesmek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, saygının hiç eksik olmayacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, rahatsızlık vereceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, insanlara iş öğreteceğine tabir olunur.

Rüyada makasla elini kesmek gördüyseniz:

  • Evinizde size özgür alan kazandıracak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada makasla elini kesmek dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada elini makasla kesmek yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada kaşını makasla kesmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçı makasla kesmek sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada makasla elbise kesmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine işarettir.

Rüyada makasla sakal kesmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada makasla kurdele kesmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada saçını makasla kesmek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments