Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbiseye yama yapmak

Rüyada elbiseye yama yapmak

Rüyada elbiseye yama yapmak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada elbiseye yama yapmak gördüyseniz:

  • Ailenizde sevinçli bir olay yaşanabilir.

Rüyada elbiseye yama yapmak çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yamalı elbise giymek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine yorulur.

Rüyada yama yapmak yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada yamalı şalvar görmek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yamalı pantolon görmek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yamalı ceket görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine inanılır.

Rüyada yamalı çorap giymek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine işarettir.

Rüyada yama görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments