Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yama yapmak

Rüyada yama yapmak

Rüyada yama yapmak alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, yakın çevresine fikir danışacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine delalet eder.

Rüyada yama yapmak gördüyseniz:

  • İstekleriniz veya hissettikleriniz konusunda dürüst olmamanız duygusal tepkilere neden olabilir.

Rüyada yama yapmak kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine, doğru olanı seçeceğine delalet eder.

Rüyada elbiseye yama yapmak yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada yamalı yorgan görmek daha çok dünya malı edineceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Rüyada yamalı pantolon görmek sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine işaret eder.

Rüyada yamalı seccade görmek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yamalı çorap giymek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına delalet eder.

Rüyada yamalı şalvar görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada yama görmek çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments