Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yamalı elbise giymek

Rüyada yamalı elbise giymek

Rüyada yamalı elbise giymek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Rüyada yamalı elbise giymek gördüyseniz:

  • Karşılıklı adil alışverişe inanan kişilerle bir arada olmanızda fayda var.

Rüyada yamalı elbise giymek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Rüyada elbiseye yama yapmak borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına inanılır.

Rüyada yamalı çorap giymek mal ve para sahibi olacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yamalı etek giymek ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine alamet eder.

Rüyada yama görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, çok güzel günler geçirileceğine, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yamalı pantolon görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yamalı yorgan görmek düşmanını alt edeceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine tabir olunur.

Rüyada yamalı ceket görmek üzüntülerin günden güne artacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments