Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yamalı çorap giymek

Rüyada yamalı çorap giymek

Rüyada yamalı çorap giymek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada yamalı çorap giymek gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bir kişi sizi rekabet ortamına çekebilir.

Rüyada yamalı çorap giymek maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına yorulur.

Rüyada yamalı çorap görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına tabir olunur.

Rüyada yamalı etek giymek işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, parasız kalmaya, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına yorulur.

Rüyada yamalı elbise giymek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, hayatının iyileşeceğine inanılır.

Rüyada yamalı ceket görmek gelirinin sürekli olacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine alamet eder.

Rüyada yamalı şalvar görmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada elbiseye yama yapmak kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada yama yapmak yaşamdan istediklerini alacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments