Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yamalı pantolon görmek

Rüyada yamalı pantolon görmek

Rüyada yamalı pantolon görmek ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, aileden ayrı kalınacağına alamet eder.

Rüyada yamalı pantolon gördüyseniz:

  • Gelişmeler çok yakında istediğiniz şekilde olabilir.

Rüyada yamalı pantolon görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yamalı elbise giymek itibar kazanacağına, geçiminin kolaylaşacağına, kötü sözler duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada yamalı çorap giymek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına alamet eder.

Rüyada yama görmek kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yama yapmak sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada elbiseye yama yapmak zor durumlara düşeceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yamalı şalvar görmek rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yamalı etek giymek elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments