Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yama görmek

Rüyada yama görmek

Rüyada yama görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, gönlünce bir hayat süreceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada yama gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgiler veya haberler yanlış ya da eksik olabilir.

Rüyada yama yapmak zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yamalı ceket görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, moralinin yerine geleceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yamalı pantolon görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yamalı şalvar görmek ağız tadının bozulmayacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine tabir olunur.

Rüyada yamalı çorap giymek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, hanesine bolluk geleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada yama görmek ailesini hem gururlandıracağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına işaret eder.

Rüyada yamalı elbise giymek her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına işaret eder.

Rüyada yamalı çorap görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments